Rezerwacja Online Rezerwacja Booking
Polski English Deutsch Facebook

MENU WIGILIJNE

Poniedziałek 24.12.2018 r. godz. 1700

 

Podane do stołu

 Pstrąg wędzony, młody jęczmień, puder orzechowy, korzenny chleb, łosoś

Barszcz wigilijny, uszka z grzybami

Lampka wina

 

Bufet zimny

Śledź kaszubski w pomidorach

Wędzony dorsz, zielona oliwka, suszony pomidor

Pstrąg wędzony z Ziemi Kłodzkiej, masło estragonowe,

Wasa Grissini - włoskie paluszki z łososiem i ricottą

Śledź wędzony, ciecierzyca, buraki, białe warzywa

Grzanki rustykalne z guacamole i sardelami

Karp w galarecie ze skórką pomarańczy i rodzynkami

Pieczywo

 

Bufet ciepły

Pierogi z kapustą i grzybami

Karp z pieca z prażoną dynią

Morszczuk australijski w warzywach i pomidorach

Kapusta wigilijna  z grzybami

Cielęcina w kurkowym sosie z tymiankiem

Fileciki drobiowe a’la saltimbocca

 

Bufet słodki

Kutia z pęczaku, migdały, morele, żurawina

Rolada drożdżowa z makiem

Piernik ze śliwkami w lukrze

Sernik bakaliowy

Kompot z suszu

 

Życzymy smacznego!